Det å eie båt kan være fylt av kontraster og ulike opplevelser.

Det finnes dager da båtlivet kjennes ut som det letteste livet å leve. Solen skinner, du har vinden i håret, vannet er speilblankt og du glir rundt på bølgene uten den minste bekymring. Du bader fra båten, griller på en solvarm klippe og ser utover horisonten når solen farger himmelen under solnedgangen. Nesten litt som en dag tatt ut av Postgirobyggets “En solskinnsdag”.

Men det finnes også dager der kulden slår til midt under båtturen. Hvor havet og vinden plutselig vender og den varme kveldsturen ikke lenger virker særlig lokkende. Det finnes dager hvor båten vil rive seg vekk fra bryggen fordi det blåser mye. Og dager der vannet står så høyt at selve bryggen ser ut til flyte ut og forsvinne.

Vi elsker båtlivet

Uansett om du vil bruke båten til bading eller fiske. Om du vil sette bort båten for full service og vinterkonservering eller om du foretrekker å mekke og skru selv? Vi tror i hvert fall at du, akkurat som oss, elsker båtlivet. Det er kanskje nettopp derfor det finnes så mange kontraster og opplevelser rundt livet med båt.

Vi mener også alt må fungere for at du skal komme deg ut på sjøen akkurat når du vil og nyte båtlivet. Derfor finnes vi her for deg.

Hva er Båtkysten?

Båtkysten samler alle Volvo Penta sine autoriserte verksteder i Norge.

Hvor enn du er, kan du stole på at vi finnes nær deg. Vi har et stort antall autoriserte forhandlere og verksteder langs Norgeskysten. Eier du i dag en Volvo Penta motor, eller du er nysgjerrig på våre motorer, finnes vi her for deg så du skal få leve det båtlivet du selv ønsker.

Her på Båtkysten finner du nyttig informasjon for et enkelt og trygt båteierskap, døgnet rundt, hele året.