• Les her hva din garanti inneholder

Garanti 2+3

Garanti 2+3

Under de to første bruksårene av motoren tilbyr Volvo Penta sin nye internasjonale, begrensede garanti reparasjon eller utbytte av defekte deler for hele produktet.

Garantien har en tidsbegrensing for antall driftstimer utifra hvilken motor og hvilket drev som benyttes. Denne tidsgrensen er generøs med tanke på at garantien kun gjelder for fritidsbruk.
Den kompletterende garantien opp til tre år for hovedkomponentene trer inn når den første garantiperioden har gått ut. Dette gir deg som båteier ytterligere beskyttelse.

En ekstra fordel er at tilbehør som betraktes som deler av motorpakken får opp til to års beskyttelse gjennom garantien.

Vil du vite mer, kontakt til forhandler.

Les mer om motorgaranti >
Forlenget beskyttelse

Forlenget beskyttelse

Utover vår standardgaranti har du mulighet til å kjøpe en forlenget beskyttelse og dermed øke antallet driftstimer med full garanti for Volvo Penta sitt utbud - alt fra motorer og drev til propellene. Gjør det og unnvik eventuelle reparasjonskostnader i fremtiden.

En forlenget garanti gir samme beskyttelse som garantien de første to årene. Den dekker reparasjon og bytte av feilaktige deler. Her inngår alle Volvo Penta produkter, bortsett fra forbruksartikler som filter, slanger og remmer.

Du kan tegne den forlengede beskyttelsen i forbindelse med at drivsystemet bestilles eller innen tre måneder fra den datoen garantien ble registrert.

Vil du vite mer, kontakt til forhandler

Les mer >
To års garanti på originaldeler

To års garanti på originaldeler

Volvo Penta tilbyr en 12 måneders lang standardgaranti for alle originaldeler og tilbehør. Volvo Pentas garanti for monterte deler gjelder i 24 måneder og omfatter reservedeler og tilbehør som har blitt kjøpt av- og montert hos en autorisert Volvo Penta forhandler. Det er ikke bare selve reservedelen som som omfattes av garantien, men også arbeidet som kreves for monteringen.

Volvo Penta originaldeler og tilbehør som har har blitt solgt av, men ikke blitt montert av en autorisert Volvo Penta forhandler, dekkes av vår standard garanti på 12 måneder.

Les mer >