• Vi tar hånd om deg hele veien

    Dette kan du forvente deg av et autorisert Volvo Penta verksted.

SERIENUMMERSØK

SERIENUMMERSØK

Ved service hos et autorisert verksted av din motor vil det gjennomføres en kontroll i Volvo Penta sin database.
Verkstedet får beskjed om din motor og drev er berørt av servicekampanjer, oppgradert programvare, produktforbedringer og forandret anbefaling om service.

Les mer >
SERVICEPROTOKOLL

SERVICEPROTOKOLL

Når du lar et autorisert Volvo Penta verksted ta seg av din Volvo Penta motor kan du være sikker på at teknikeren er utdannet på- og har tilgang til det seneste serviceskjemaet for din motor.

Finn din nærmeste forhandler >
SENESTE PROGRAMVARE

SENESTE PROGRAMVARE

I din Volvo Penta drivlinje finnes det en mengde data som styrer alt fra innsprøytning av drivstoff til giring. Programvaren oppdateres stadig vekk for å optimere drivlinjens funksjoner - og din kjøreopplevelse. Når du leverer inn din motor på service hos et autorisert verksted inngår den seneste programvaren uten kostnad.

Finn din nærmeste forhandler >
VOLVO PENTA ORGINALDELER

VOLVO PENTA ORGINALDELER

Din Volvo Penta motor er fremstilt av ikke mindre enn 2000 høykvalitative deler som alle er avhengig av og anpasset til hverandre. Skulle noen del behøve å byttes ut er det derfor en selvfølge for oss å sette inn en del som er tilsvarende den du hadde.
Dette garanterer motorens funksjon og sikkerhet og er det eneste som brukes av et autorisert Volvo Penta verksted.

Gå til webshop >
TO ÅRS GARANTI

TO ÅRS GARANTI

Når du lar et autorisert Volvo Penta verksted ta hånd om din motor garanteres det at serviceprotokollen følges og at arbeidet blir riktig utført.
Som ekstra trygghet får du alltid to års garanti på originaldeler som har blitt brukt under utført arbeid av ditt autoriserte Volvo Penta verksted. Du skal kunne kjenne deg trygg med din Volvo Penta service.

Les mer >
VOLVO PENTA ACTION SERVICE

VOLVO PENTA ACTION SERVICE

Som en ekstra trygghet har du som kunde av Volvo Penta alltid tilgang til Volvo Penta Action Service. Gjennom Volvo Penta Action Service kan du få rask hjelp når du behøver det.
Uansett hvor du befinner deg er hjelpen kun en liten samtale unna. En operatør vil hjelpe deg, 24 timer i døgnet, alle dager i året.

Les mer >