Gjør et kupp på D3 i høst med Volvo Penta!

15.august til og med 31.oktober 2019 har vi kampanje på utvalgte motorer. Kanskje du står ovenfor et motorbytte nå på høsten, slik at båten din blir så god som ny neste sommer?

«Powered by Volvo Penta» er ikke bare synonymt med pålitelig frem- drift, men innebærer også enestående ytelse, fantastisk komfort om bord og ett problemfritt eierskap.

 

Volvo Penta D3-serien

D3-serien er et velkjent og godt testet motorkonsept. Den sterke, solide og robuste motoren er pålitelig og har lang livstid.

 

Lavt drivstofforbruk

I kombinasjon med den avanserte transmisjonen og Aquamaticdrevet bidrar det avanserte drivstoffinnsprøytningsystemet til å gjøre motoren svært drivstoffeffektiv.

 

Electronic vessel control

Volvo Penta EVC (Electronic Vessel Control) innebærer komplett integrering av motorene, elektronikken og den unike oppsetningens tilvalg, for eksempel enkel spak, cruisekontroll og Glass Cockpit.

 

Klikk på bildet nedenfor for å komme til Volvo Pentas høstkampanje 2019:

Volvo Penta D3-170/200/220: 15% rabatt

Priseksempel fra 224 706 kr. (Veil. pris fra ca. 264 360 kr) Ekskl. propell.

 

Forleng garantien

I tillegg til vår vanlige garanti har du mulighet til å kjøpe forlenget garanti og få ytterligere tre års fullstendig dekning for hele pakken – fra førerplass og motorer til drivenheter og propeller. Vår garantiforlengelse gir samme dekning som garantien de to første årene. Snakk med din nærmeste Volvo Penta forhandler om betingelsene og pris for nettopp din installasjon.