Gjør et kupp på V8 i høst med Volvo Penta!

15.august til og med 31.oktober 2019 har vi kampanje på utvalgte motorer. Kanskje du står ovenfor et motorbytte nå på høsten, slik at båten din blir så god som ny neste sommer?

«Powered by Volvo Penta» er ikke bare synonymt med pålitelig frem- drift, men innebærer også enestående ytelse, fantastisk komfort om bord og ett problemfritt eierskap.

Innholdsrike kraftpakker

Direkteinnsprøytning og variabel ventilinnstilling (VVT) sørger for at forbrenningen alltid blir riktig uansett turtall, slik at det oppnås høyere dreiemoment og akselerasjon i hele turtallsspekteret.

Ferskvannskjøling, katalysator og Volvo Penta Easy Drain, som gjør det mulig å tømme ut sjøvannet i løpet av få minutter, er standard. Alle servicepunkter er nå lett tilgjengelige, og serviceintervallene er forlenget. 

 

Klikk på bildet nedenfor for å komme til Volvo Pentas høstkampanje 2019:

Volvo Penta V8-350: 20% rabatt

Priseksempel fra 235 105 kr. (Veil. pris fra ca. 293 881 kr) Ekskl. propell.

 

Forleng garantien

I tillegg til vår vanlige garanti har du mulighet til å kjøpe forlenget garanti og få ytterligere tre års fullstendig dekning for hele pakken – fra førerplass og motorer til drivenheter og propeller. Vår garantiforlengelse gir samme dekning som garantien de to første årene. Snakk med din nærmeste Volvo Penta forhandler om betingelsene og pris for nettopp din installasjon.