Møt våre forhandlere: Stadsbygd Båtsenter!

Vanligvis ville Båtkysten ha vært på plass hos Stadsbygd Båtsenter for å gjennomføre intervjuet, men på grunn av Covid-19 ble det satt en stopper for det. Godt er det da at vi lever i en digital verden med uendelig av muligheter! Vi «møter» Karl Johan Haugerø og Gry Ellevset som driver Stadsbygd Båtsenter. Med perfekt beliggenhet i Trondheimsfjorden er de tilgjengelig for de fleste om man kommer inn eller ut fjorden. 

Litt om Stadsbygd Båtsenter

Stadsbygd Båtsenter AS ble etablert i 2006, fordi behovet for verksted og lagringsplass for båter i Midt Norge var stor. Det var også dette året de ble autorisert som Volvo Penta forhandler. De kunne da tilby verksted og vinterlagring til 50 båter innendørs.

Etterspørselen økte betraktelig etter dette, og året etter måtte de leie et eksternt lager i tillegg. Siden da har de bygget to nye verkstedhaller og en temperert lagringshall med plass til 70 båter.

Hvor mange ansatte er dere?
– Vi er 12 ansatte, fordelt på 9,8 årsverk.


Beskriv dere selv med tre ord?
Serviceinnstilt, bred kompetanse, kvalitet.


Hva er dere mest stolt over?
– Våre ansatte, de er en allsidig gjeng med masse kunnskap. Vi er stolte av helheten i firmaet, anlegget vårt og at vi har opparbeidet oss et godt rykte i markedet.


Hva skiller dere ut fra andre forhandlere i området?
– Vi har et nytt og moderne anlegg, med utrolig bra beliggenhet i Trondheimsfjorden. Vi har mange ansatte for å håndtere utfordringer og etterspørsel.


Hvordan ser en vanlig hverdag ut for dere?
– Ingen dager er like, vi har ulike arbeidsoppgaver og utfordringer hver dag. Det består mye av båthåndtering, servicer på båt og motor. Om høsten har vi også mye jobb med planlegging og plassering av båter i lagringshallene.


Hvordan har Covid-19 påvirket dere som bedrift?
– Vi har vært heldige under Covid-19, vi har tatt forhåndsregler når det gjelder kunder, mottak av båter og transport. På grunn av Norgesferie har mange brukt båten i år, og dette har ført til økt etterspørsel på våre tjenester og økt salg.


Hva er deres beste båttips til kundene?
Bruk båten! Og la fagfolk ta vedlikeholdet og lagring.


Avslutt setningen. Volvo Penta er….
– …kvalitet og trygghet.


Båtkysten takker for intervjuet!